TELSTAR LyoBeta laboratóriumi és félüzemi liofilizáló, fagyasztva szárító
  • TELSTAR LyoBeta laboratóriumi és félüzemi liofilizáló, fagyasztva szárító

TELSTAR LyoBeta laboratóriumi és félüzemi liofilizáló, fagyasztva szárító

TELSTAR LyoBeta laboratóriumi és félüzemi liofilizáló, fagyasztva szárító

KÉRDEZZEN A TERMÉKRŐL ÉS AZ ÁRÁRÓL
TELSTAR LyoBeta laboratóriumi és félüzemi liofilizáló, fagyasztva szárítóTELSTAR LyoBeta laboratóriumi és félüzemi liofilizáló, fagyasztva szárító

Árajánlatkérését megkaptuk! Hamarosan jelentkezünk. Köszönjük a bizalmát!

  •     *kötelező mezők

Betöltés

A LyoBeta egy kompakt, görgőkkel ellátott félüzemi liofilizáló berendezés. A berendezés szállítása teljesen üzemkész állapotban, összeszerelve történik, beleértve a vákuum- és hűtőrendszert és minden működéshez szükséges elemet, így szinte azonnal használhatjuk is, miután csatlakoztattuk az elektromos hálózatra.

A LyoBeta fel van szerelve megfelelő alkatrészekkel és érzékelőkkel az optimális feldolgozási feltételek vezérléséhez és monitorozásához (hőmérséklet, nyomás és idő). Ez lehetővé teszi a folyamatváltozók meghatározását a megfelelő kontroll eléréséhez és így tökéletes a reprodukálhatóság. A berendezés lemezes hőcserélőket tartalmaz, amelyek más kiváló minőségű komponensekkel kombinálva, 1°C / perc HŰTÉSI ÉS FŰTÉSI sebességet ér el (ugyanúgy, mint az ipari fagyasztva szárítóknál). A folyamatok optimalizálása könnyen megvalósítható a kamra kondenzer szelepen, amely lehetővé teszi a nyomásnövelés és a termodinamikai szabályozás lehetőségét. Ez a szelep megkönnyíti a termék be- és kirakodását a kondenzátor leolvasztása nélkül, ha nem éri el a teljes kapacitást. A hűtőrendszer képes a -80°C hőmérséklet elérésére a kondenzátorban és -60°C-os hőmérséklet elérését a polcokon. HFC-gázokat használ.

Automata fiolalezáró használatával a polcok közötti távolság könnyen módosítható, így az egységet különböző termékekre használhatjuk. Ezenkívül egy oldalsó nyílás lehetővé teszi a háromutas szelepcső csatlakoztatását a CN 29/32 palackban történő fagyasztva szárításához.

LyoBeta liofilizálók kapható típusai és leírásai: 

TEL LB

Ez még talán érdekelhet