BIOCHROM 31+ fehérjehidrolizátum rendszer / aminosavanalizátor/ aminosav analizátor
  • BIOCHROM 31+ fehérjehidrolizátum rendszer / aminosavanalizátor/ aminosav analizátor

BIOCHROM 31+ fehérjehidrolizátum rendszer / aminosavanalizátor/ aminosav analizátor

A profi klinikai laboratóriumok alapfelszereltségéhez tartozik a Biochrom aminosav- analizátor termékcsaládja.

ÉRDEKLŐDÖM A TERMÉKRŐL, ÁRAJÁNLATOT KÉREK
BIOCHROM 31+ fehérjehidrolizátum rendszer / aminosavanalizátor/ aminosav analizátorBIOCHROM 31+ fehérjehidrolizátum rendszer / aminosavanalizátor/ aminosav analizátor

Árajánlatkérését megkaptuk! Hamarosan jelentkezünk. Köszönjük a bizalmát!

  •     *kötelező mezők

Betöltés

  • BIOCHROM 31+ fehérjehidrolizátum rendszer / aminosavanalizátor/ aminosav analizátor

BIOCHROM AAA 31+ fehérjehidrolizátum rendszer / aminosavanalizátor

A Biochrom AAA 31+ ioncserélő kromatográfián alapul. Széles körű alkalmazási területeken használható kvlaitatív és kvantitatív kompozíciós elemzés biztosítására.

A készülék teljes automatizálást kínál a gyógyszerek és infúziós folyadékok gyors és megbízható elemzéshez úgy, hogy az megfeleljen a jogszabályoknak. A cellák hosszú élettartamúak, bírják a magas sótartalmat pl. infúziós folyadék, vagy peptidek elemzése során.

A fehérje hidrolizátumokat nátrium- citrát alapú pufferrendszerrel elemezzük. A fehérje hidrolizátumok általában a fehérjékben található 20 aminosav nagy részét tartalmazzák. Ezekhez a mintákhoz elegendő 3, vagy 4 nátrium- citrát puffert használó puffer rendszer.

A fehérje- hidrolizátum rendszer nem tud bizonyos elválasztásokat elérni, pl. két amid-aszparagin (Asn) és a glutamin (Gln) nem oldódik fel a treonin (Thr) és a szerin (Ser) aminosavakból. A metilezett hisztidek elválasztása szintén nagyon komplikált, csakúgy, mint a béta- alanin és a béta- amino- vajsav szétválasztása. Ha ezekre az elválasztásokra van szükség, akkor lítium- citrát alapú pufferek ajánlottak.

LBNT AAA31+

Letöltés

Ez még talán érdekelhet