AQUARIUS kompakt labor víztisztító, laboratóriumi víztisztító berendezés
  • AQUARIUS kompakt labor víztisztító, laboratóriumi víztisztító berendezés

AQUARIUS kompakt labor víztisztító, laboratóriumi víztisztító berendezés

AQUARIUS kompakt víztisztító berendezés. Költséghatékony megoldás ioncserélő patronok, desztillálók, bidesztillálók helyett olyan laboratóriumok részére, ahol a napi vízfelhasználás 5-10 liter között mozog.

KÉRDEZZEN A TERMÉKRŐL ÉS AZ ÁRÁRÓL
AQUARIUS kompakt labor víztisztító, laboratóriumi víztisztító berendezésAQUARIUS kompakt labor víztisztító, laboratóriumi víztisztító berendezés

Árajánlatkérését megkaptuk! Hamarosan jelentkezünk. Köszönjük a bizalmát!

  •     *kötelező mezők

Betöltés

AQUARIUS kompakt víztisztító berendezés - Költséghatékony megoldás ioncserélő patronok, desztillálók, bidesztillálók helyett olyan laboratóriumok részére, ahol a napi vízfelhasználás 5-10 liter között mozog.

Az AQUARIUS - kis mérete mellett – komplex, 5 fokozatú technológiát alkalmaz a tisztavíz előállításához, közvetlenül hálózati vízből:

Az első, előkezelő fokozat mechanikai szűréssel és aktív szenes adszorbcióval védi a soron következő fordított ozmózis membránt a lebegő részecskéktől, kolloidoktól és szabad klórtól.

A nyomásfokozó pumpával ellátott fordított ozmózis membrán távolítja el az oldott anyagok és ionok nagy részét.

A további két fokozatban kevertágyas ioncserélő oszlopok tovább csökkentik a víz iontartalmát.

Két verzióban kapható:

Az AQUARIUS alapverzió egy külső tartályt tud tölteni a termelt vízzel, a specifikációban megjelölt 8 liter/óra teljesítménnyel. Az AQUARIUS Pressure módosított verzió beépített nyomótartálya által lehetővé teszi, hogy egy flexibilis vízlevételi karral és végszűrővel szakaszosan 2 liter tisztított vizet vegyünk le a rendszerről 0.8 liter/perc sebességgel.

Az AQUARIUS méri a termelt víz vezetőképességét és a specifikációban meghatározott 10 µS-es felső határt a kijelzett érték villogásával jelzi. A berendezés a figyelmeztetés mellett folytatja a termelést.

Az AQUARIUS felépítése kompakt és falra szerelhető. További előnye, hogy a faltól mindössze 27 cm-re áll ki, így nem zavarja a laboratórium mindennapi munkáját.

A berendezés kifejezetten laboratóriumi desztilláló és ioncserélő berendezések kiváló alternatívája, mind minőség, mind gazdaságosság szempontjából:

Napi 5-10 liter tisztavíz felhasználás esetén a berendezés általánosan használható:

Oldatkészítésre

Rutin analitikára

Titrálásra

Táptalaj készítésre

Mosogatás során utolsó öblítésre

Bizonyos határok között egyszerű műszeres analízisekre

A teljes technológiai sor eredményeként, egy alacsony iontartalmú, szerves szennyezőktől és lebegő részecskéktől mentes tisztított víz keletkezik. Ez a minőségű víz az ASTM (American Standard for Testing and Methods) ide vonatkozó előírásai közül a Type II és Type III vízminőség közötti.

Tápvíz követelmények:

Minőség: Normál ivóvz

Vezetőképesség: < 1200 µS/cm (@25°C)

pH: 5 - 8

Szabad klór: < 1 ppm

Keménység: 20 nk°

Nyomás: min. 1.8 bar (27 psi)

Készülék paraméterei:

Méretek: 550×460×270 mm (SZ×M×Mé)

Elektromos csatl.:  230V / 50Hz

Tömeg:10,5 kg

Termelt víz minősége:

Vezetőképesség: 0.2-10 µS/cm (@25°C)

Mennyiség: 8 liter / óra (nominális)

TOC: < 0,5 ppm

LBN AQUA